УДРУЖЕЊУ НЕВЕСИЊАЦА У БЕОГРАДУ УРУЧЕНА ПЛАКЕТА ЗАХВАЛНОСТИ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

УДРУЖЕЊУ НЕВЕСИЊАЦА У БЕОГРАДУ УРУЧЕНА ПЛАКЕТА ЗАХВАЛНОСТИ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић, 23. августа 2014. године, боравила је у радној посјети Београду. Истог дана, у 11 часова, у Малој сали Задужбине Илије М. Коларца, предсједница Владе разговарала је са представницима завичајних удружења из Републике Српске и БиХ која дјелују у Србији.
На почетку састанка, Цвијановићева је подијелила Плакете захвалности Владе Републике Српске оним удружењима која су се истакла са прикупљањем помоћи за Републику Српску, за санирање посљедица поплава, које су задесиле Босну и Херцеговину у мају ове године.
У изјави новинарима након скупа, Цвијановићева је рекла:
„Данас сам била овдје да им се захвалим на подршци коју су пружили Републици Српској и Влади Републике Српске у вријеме када смо имали велике поплаве и страдања. Они су се несебично ставили на располагање нашим институцијама, али исто тако и сами организовали и прикупљали и донаторску помоћ и средства уплаћивали на рачуне и били у сталном контакту са нама.“
Између осталих, Плакета захвалности Владе Републике Српске додијељена је и Удружењу Невесињаца у Београду, коју је у име Удружења примила предсједница Скупштине Здравка Радуловић.

Из Удружења

Zeljka Cvijanovic

Жељка Цвијановић и Здравка Радуловић

Опширније на сајту РТРС

Опширније на сајту ТАЊУГ-а