АПЕЛ ЗА ПОМОЋ

Мilanu je neophodna hitna transplantacija jetre

Poštovani,

Obraćamo Vam se ovim apelom da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognete našem sugrađaninu i zemljaku MILANU GRAHOVCU iz Nevesinja (1971. godište) da ode u inostranstvo radi transplantacije jetre, bez koje ne može izdržati još dugo.

U 2011. godini Milanu su dijagnostikovani sklerozirajući holangitis sa bilijarnom cirozom jetre i inflamatorna bolest creva, a ubrzo i hronični hepatitis sa teškom fibrozom jetre. Od 2013. godine Milan je na listi čekanja za transplantaciju ali, s obzirom da kod nas ima jako malo donora , Milan još nije stigao na red da dobije novu jetru bez koje mu nema života.

Pošto se Milanovo stanje naglo pogoršalo, u poslednjih dva meseca je u Klinici za interne bolesti Kliničkog centra Vojvodine pod stalnim lekarskim nadzorom. Ulažu se maksimalni napori da mu se pomogne, s obzirom da bolest rapidno napreduje i Milan je u sve težem stanju.
Hitna transplantacija jetre je jedini način da se spase ovaj mladi život.

MILAN  GRAHOVAC

MILAN GRAHOVAC

Ne možemo više da čekamo! Sakupimo novac kako bi Milan otišao na transplantaciju u inostranstvo, koja zavisno od klinike i države košta i do 200.000 evra. Drugi način za izlečenje ne postoji.

APELUJEMO NA SVE LJUDE DOBRE VOLJE DA POMOGNU U SKLADU SA SVOJIM MOGUĆNOSTIMA. BUDIMO HUMANI I POMOZIMO MILANOVO LEČENJE U INOSTRANSTVU UPLATOM POMOĆI NA SLEDEĆI RAČUN:

Primalac: VANJA GRAHOVAC (Milanova supruga)
Svrha uplate: POMOĆ ZA LEČENJE MILANA GRAHOVCA
Novi Sad
Ul. Stevana Momčilovića br. 12 b
Tekući /Žiro račun: br. 355000320046267560
Uplatu možete izvršiti putem uplatnice u bilo kojoj banci ili u pošti.

UNAPRED SE ISKRENO ZAHVALJUJEMO NA VAŠOJ HUMANOSTI I SOLIDARNOSTI.

Detaljnije informacije možete dobiti na telefon 064/170-55-64 – Vanja Grahovac