П И С М О З А Х В А Л Н О С Т И

Основна школа “Ристо Пророковић“ у Невесињу и њени ученици који су носиоци Дипломе “Вук Караџић“ се најискреније и најтоплије захваљују Удружењу Невесињаца у Београду за четири незаборавна дана која су провели у Србији као њихови гости.

Иако је пуно више оних који учествују и помажу Удружењу Невесињаца у Београду и којима дугујемо захвалност, овог пута поменућемо само оне са којима смо се дружили током нашег боравка у Београду, односно Србији. Они су: Зоран Јањић, Зоран Иваниш, Младен Шиповац, Јован Шиповац, Благоје Милинић, Ацо Гутић, Саво Папић, Ђорђо Нинчић, Душан Миловић, Митар Ђерић – Лаки, Вукашин Драговић, Ђорђо Буха, Жарко Самарџић, Трипо Брењо и Саво Жерајић.

Велику захвалност дугујемо Милану Јањићу и његовој породици, која нас је срдачно с љубављу угостила у Краљеву, те породици Арсенијевић из Тополе која нас је угостила са пуно пажње у свом топлом и хармоничном дому.

Посебно смо поносни на братимљење са ОШ “Душко Радовић“ на Новом Београду, такође у организацији Удружења Невесињаца у Београду који су уједно били и кумови нашег братимљења. Овим путем нашим побратимима изражавамо велику захвалност за прелијепо дружење и дочек у братској школи на челу са господином Радојицом Тадићем.
Драги наши, срдачно вас поздрављамо и с нестрпљењем чекамо у нашем вољеном Невесињу!
За сву вашу љубав, искреност и доброту ми љубављу узвраћамо!

Срдачан поздрав,

Ученици и радници Школе