Н Е В Е С И Њ С К О С И Ј Е Л О У Б Е О Г Р А Д У 2015.

Драги Невесињци и ви који волите Невесиње и Херцеговину,

Обавјештавамо вас да ће се овогодишње Невесињско сијело одржати у суботу 21. фебруара 2015. године у ресторану Центра Сава.

Окупљање гостију је од 18.00 часова, а културно – забавни програм почеће у 19.00 часова.
Као и претходних година, Организациони одбор је обезбиједио наступ реномираних умјетника, тако да ће бити доста вриједних и занимљивих садржаја. Програм ће тематски бити посвећен значајном јубилеју, 140 година од почетка устанка у Херцеговини 1875. године, познатијег као Невесињска пушка. У програму ће бити незаобилазне пјесме, игре и обичаји који су пратили овакву врсту окупљања од давнина, а све то уз звуке провјереног музичког оркестра.

У игри томболе ћете, као и на ранијим Сијелима, имати шансу да добијете гусле, пршут, мјешину сира торотана, али и вишедневна туристичка путовања, вриједне одјевне предмете, слике, књиге и друге награде које обезбјеђују вјерни пријатељи нашег Удружења.

Цијена улазнице се није мијењала у односу на неколико претходних Сијела и износи 2.000,00 динара. У ту цијену урачуната је вечера (предјело, главно јело, колач и кафа) и пиће у неограниченим количинама.

Продаја улазница ће почети 12. фебруара у ресторану “Донатело“, улица Устаничка број 61 (у непосредној близини општине Вождовац) у времену од 17.00 до 20.00 часова.
Улазнице можете купити и уплатом на жиро рачун Удружења попуњавањем уплатнице на следећи начин:

Прималац: Удружење Невесињаца, ул. Високог Стевана број 23, Београд
Сврха уплате: Чланарина – карта
Жиро рачун: 170-30009346000-05

Након уплате пошаљите поруку на мобилни телефон број +381 62 1636 716 у којој требате написати име уплатиоца, број резервисаних улазница и уплаћени новчани износ. У том случају улазнице ће вас чекати на улазу у Центар Сава приликом доласка на Сијело.

С обзиром на искуство из претходних година и већ сада испољено интересовање, савјетујемо вам да не оклијевате, него да купите ваше карте чим почне продаја.

Видимо се на Сијелу!

Организациони одбор

Фотографије са Невесињског сијела 2014:

Невесињско сијело