ОБАВЈЕШТЕЊЕ: Невесињско сијело 2014.

 Драги Невесињци и ви који волите Невесиње и Херцеговину,

Обавјештавамо вас да ће се овогодишње Невесињско сијело одржати у суботу 22. фебруара 2014. године, у ресторану Центра Сава.

Окупљање гостију ће бити од 18.00 часова, а културно – забавни програм почеће у 19.00 часова.

Као и претходних година, Организациони одбор је обезбиједио наступ реномираних умјетника, тако да ће бити доста вриједних и занимљивих садржаја. У програму ће бити незаобилазне пјесме, игре и обичаји који су пратили овакву врсту окупљања од давнина.

Невесињско сијело 2013

Невесињско сијело 2013

Биће организовано и такмичење присутних гостију у приказивању различитих талената и вјештина (пјесма, игра, музичка композиција, рецитација, имитација, дизање здравице и сл.). Зато, већ сада почните да се припремате, јер ће најбољи примити вриједне награде.

У игри томболе ћете, као и на ранијим Сијелима, имати шансу да добијете гусле, пршут, мјешину сира торотана, али и вишедневна туристичка путовања, вриједне одјевне предмете, књиге и друге награде које обезбјеђују вјерни пријатељи нашег Удружења.

Госте ће забављати провјерени оркестар “Анђин сан“.

Цијена улазнице ће бити као и на прошлогодишњем Сијелу, 2.000,00 динара. У ту цијену урачуната је вечера (предјело, главно јело, колач и кафа) и пиће у неограниченим количинама.

Продаја улазница ће бити у фебруару, а о мјесту продаје и осталим детаљима ћемо вас обавјештавати путем овог сајта.

Желимо вам срећне и Богом благословене Божићне и Новогодишње празнике и да се у добром здрављу и расположењу састанемо на нашем Сијелу.

Организациони одбор