НЕВЕСИЊСКО СИЈЕЛО 2023. ГОДИНЕ

Драги Невесињци и драги пријатељи,

Обавјештавамо вас да ће Удружење Невесињаца у Београду ове године организовати Невесињско сијело, први пут након пандемије вируса корона.

Сијело ће се одржати у суботу, 18. фебруара 2023. године, у Свечаном салону „Мали викенд“ на Бањици, Булевар ослобођења број 385а. Окупљање гостију је предвиђено од 18.00 часова, а културно-забавни програм почеће у 19.00 часова.

Специјални гост културно-забавног програма биће реномирани глумац Тихомир Станић.

Као што смо радили на претходним Сијелима и на овоме ћемо организовати  наградну игру томболу у којој су задржане три главне награде – гусле, сушени свињски пршут и мјешину сира торотана. Поред тога, у наградном фонду имаћемо вриједне одјевне предмете, слике, књиге и друге награде које обезбјеђују вјерни пријатељи нашег Удружења.

Цијена улазнице износи 3.000,00 динара. У ту цијену урачунато је комплетно јело и пиће. Заинтересовани за Сијело улазнице ће моћи купити у периоду од недеље, 12. фебруара до петка, 17. фебруара, у просторијама Мјесне заједнице Дедиње, Булевар кнеза Александра Карађорђевића број 29 (угао са Улицом Виле Равијојле), у времену од 17.00 до 20.00 часова.

Улазнице можете купити и уплатом на жиро рачун Удружења. Уплатница за куповину карте попуњава се овако:

Прималац: Удружење Невесињаца у Београду, ул. Високог Стевана број 23, Београд

Сврха уплате: Чланарина – карта

Износ: 3.000,00 динара

Жиро рачун: 170-30009346000-05

Позив на број није потребан.

Након уплате пошаљите поруку (СМС) на мобилни телефон број +381 62 599699, у којој требате написати име уплатиоца, број резервисаних улазница и уплаћени новчани износ. Поред тога, било би пожељно да на исти број телефона пошаљете доказ о уплати путем Вајбера. У том случају улазнице ће вас чекати на улазу у Свечани салон приликом доласка на Сијело.

 

До скорог виђења!

Организациони одбор