Захвалница

Удружење Невесињаца у Београду добило је од директора Основне школе “Вук Караџић“ из Требиња захвалницу за учешће у организацији наградног путовања у Београд најбољих ученика завршног разреда основних школа источне и старе Херцеговине.
Захваљујемо се госпођи Зотовић на лијепим ријечима, а нашим читаоцима дајемо могућност да у цјелини прочитају текст захвалнице:

ОСНОВНА ШКОЛА „ВУК КАРАЏИЋ“ ТРЕБИЊЕ
Милоша  Црњанског,  4
Број: 337/12
Датум: 29.  VI   2012. године

УДРУЖЕЊЕ  НЕВЕСИЊАЦА  У  БЕОГРАДУ

Предмет: Захвалница

Поштована  господо,
Ученици моје школе, а и других школа на нивоу Актива директора херцеговачке регије, пуни су лијепих утисака са наградног путовања и пријема који сте им приредили, а које ми нисмо били у стању да им обезбиједимо као награду за њихов бриљантан успјех и владање у току деветогодишњег школовања.

Изражавамо људску захвалност за љубазност, простосрдачност, беспрекорну организацију и добро конципиран и садржајан програм и вриједне награде носиоцима Вукове дипломе и ђацима генерације.
Сврсисходна је и вриједна памћења посјета вама, нашим земљацима, који сте млади кренули у свијет, гдје сте стекли положај и име, што је и нама на радост и понос.

Желимо да веза са старим крајем траје и учвршћује се у виду обостраних посјета и дружења.

Искрену захвалност са топлином југа, гдје небо нигдје није тако ведро и плаво као у Требињу и Херцеговини.

Такође, мом земљаку, др Вуканићу, са којим дијелим исти завичај, поштовање и захвалност од натурализоване Требињке.

Спаса  Зотовић, директор Школе